Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKBOEK: ALLES UIT DE BRAADSCHOTEL

"Een aloude kookwijze herontdekt: Braden en stoven in aardewerken potten! Dora Defesche schreef voor deze populairdere manier van eten bereiden dit Van Dishoeck-kookboek. Een voordeel is dat bij het bereiden van de maaltijd in zo'n aarden braadschotel weinig of geen vet gebruikt hoeft te worden. Ideaal dus bij het streven naar een slanke lijn en het op peil houden van het cholestrolgehalte. Omdat juist voor diegenen die een zout-arm dieet moeten volgen de braadschotel een uitkomst kan zijn, is bij ieder recept duidelijk vermeld, wat moet worden toegevoegd of weggelaten om de maaltijd aan het zout-arme dieet aan te passen."

Alles uit de braadschotel
Auteur(s):

Uitgeverij:
C.A.J. van Dishoeck / Unieboek bv, Bussum

Pagina's: 95
Jaar van uitgave: 1973
ISBN-10: 90-269-3026-7

Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...




« Terug naar de boekenkast

Alles uit de braadschotel
(Kook)boek voor een zoutloos dieet
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2014-08-31 11:37:04